Zwager Steef is aan de beurt, het weekend bestaat uit 6 activiteiten, “ronde dingen” staan centraal.

Als eerste worden de zwagers verwacht om voor een lunch in Hulten een zelfgemaakte kerriesoep en tonijnsalade staat aldaar op het menu. Evenals ronde eetbare Flippo’s (Gehakt met ketjap smaak van de echte slager)

Na de lunch vertrekken we in Noordelijke richting , op naar Camping de Grinduil. Tijdens het inschenken van het eerste drankje , arriveert de 2e activiteit; Peter Flipper brengt een flipperkast van The Pirates Of The Caribean. Een heel weekend kan worden bepaald wie de flipperkoning wordt. Uiteindelijk bleek het een strijd tussen Joost & Steef , pas op zaterdagavond laat werd Steef door de machine gekroond als Grand Champion!

Tijdens het flipperen waar de ronde balletjes alle kanten opvlogen, werden de plaatselijke afhaal spareribs getest, na een paar rondjes Bier en Wijn gingen de Zwagers op 1 oor.

Walther bleek als eerste wakker , en dat was niet gepland , zijn buik werkte niet echt mee, helaas hij verkoos de bank thuis boven de activiteiten in Breda en Dordrecht.

Nadat we Walther op het station in Breda hadden afgezet , stond een lunch bij Holy Moly op het menu. En natuurlijk aan een ronde tafel… In de middag stond een DJ experience gepland. Vol spanning werden we na ontvangst in een aardig barretje gevraagd een kamer in te gaan, vooraf mochten we nog aangeven , zoals bij een echte DJ, specifiek snacks & drank welke geluk geven vooraf een optreden. Ik dacht nog dat het een geintje was, en dat je de spullen toch niet zou krijgen, maar zwager Lo kruiste ongeveer alles aan wat op de lijst stond…

Na een aardige DJ ervaring (meer voor 18 min jarige) in diverse kamers, volgde een onaangename ervaring. De snacks & drank stond wonder boven wonder in de laatste kamer… maar zo ook op de rekening. Mede omdat de prijzen niet op de aankruis lijst stonden , vonden we dit een hele vreemde manier van zakendoen , een beetje Amerikaans gaf zwager Twan aan. Na een felle discussie met de eigenaar werden we de deur gewezen weliswaar met vrijkaarten en korting op de rekening.

In de avond terug op de camping , ging de flipper competitie weer verder , onder genot van borrel & hapjes. Zwager Joost werd de winnaar van die avond.

De laatste dag starten we in Dordrecht met ronde gebakjes. Na een wandeling en lunch op naar de laatste activiteit , Curling! Een prima afronding van het 2023 weekend!!